iPhone - Køb den hos Telia

Køb din iPhone hos Telia og få adgang til Danmarks bedste 4G-netværk
Mere information
Apple Keynote

 

Rygter om Apple keynote event d. 9 september 2014

Der går rygter om, at Apple afholder deres traditionelle keynote event tirsdag d. 9 september. Ifølge rygterne skulle det være annonceringen af Apples nye iPhone der er på programmet. Apple har tidligere år annonceret en ny telefon midt september, og derfor forventer de fleste også, at det er tilfældet i år.

Ved sidste års keynote blev iPhone 5S og 5C blev lanceret, men i år skulle der ifølge medier som bl.a. Wall Street Journal også være et nyt produkt med i lanceringen. Mange spekulationer har gået på, om det er et iWatch der er på vej.

Vi er meget spændte og glæder os meget. Du kan følge udviklingen her på siden, eller skrive dig op til vores iPhone nyhedsbrev her på siden, hvor du vil modtage nyheder om den nye telefon, når vi har bekræftiget information fra Apple.

 

 

 

 

iPhone 6 rygterne svirrer i disse dage. Præsenterer Apple en ny iPhone 6 til WWDC 2014?

God pris på iPhone 4S

 

Køb en Apple iPhone 4S med 960 kr. i mobilrabat


Den anmelderroste iPhone 4S er stadig meget eftertragtet og fås nu til en yderst god pris. Vi har nemlig presset prisen helt i bund, hvilket betyder at hvis du bestiller lige nu, kan du få en spritny iPhone 4S 8GB med 960 kr. i mobilrabat. Efter den fratrukkede rabat er prisen på iPhone 4S 8GB reelt kun 1.659 kr. Du har dog også mulighed for at afbetale, hvilket du kan gøre for kun 70 kr./md. Mindstepris i 6 mdr. 3.610,50 kr. inkl. mobilabonnement. Selve telefonen fås i både sort og hvid, og kommer med en lang række funktioner såsom 8 megapixel kamera, video-optagelse i HD, et af verdens mest brugervenlige styresystemer og iCloud. Derudover får du naturligvis fri levering, Danmarks bedste netværk og al det bedste fra Telia.

Gå til webshop

 

 

 

iPhone 6 rygterne svirrer i disse dage. Præsenterer Apple en ny iPhone 6 til WWDC 2014?

iPhone 5S og 5C

 

 

Køb din iPhone hos Telia

 

Køb din iPhone hos Telia

     
  • Danmarks bedste 3G og 4G netværk
  • Altid skarpe online-priser
  • Få din iPhone med Fri tale, 20 GB data og Spotify

Køb her

 

Køb din iPhone 5c hos Telia

Vær den første til at få nyheder om iPhone

Skriv dig op, og få nyheder om iPhone hos Telia

Hvis du ønsker at vide mere om iPhone hos Telia, kan du skrive dig op her. Så modtager du et nyhedsbrev med de seneste nyheder om iPhone, lancering, events og særtilbud.

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder om iPhone, kan du afmelde dig nyhedslisten i bunden af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev

Navn*:

E-mail*:

Mobilnummer:

Skriv mig op