iPhone - Køb den hos Telia

Køb din iPhone hos Telia og få adgang til Danmarks bedste 4G-netværk
Mere information
God pris på iPhone 4S

Køb en Apple iPhone 4S med 960 kr. i mobilrabat

Den anmelderroste iPhone 4S er stadig meget eftertragtet og fås nu til en yderst god pris. Vi har nemlig presset prisen helt i bund, hvilket betyder at hvis du bestiller lige nu, kan du få en spritny iPhone 4S 8GB med 960 kr. i mobilrabat. Efter den fratrukkede rabat er prisen på iPhone 4S 8GB reelt kun 1.659 kr. Du har dog også mulighed for at afbetale, hvilket du kan gøre for kun 70 kr./md. Mindstepris i 6 mdr. 3.610,50 kr. inkl. mobilabonnement.

Selve telefonen fås i både sort og hvid, og kommer med en lang række funktioner såsom 8 megapixel kamera, video-optagelse i HD, et af verdens mest brugervenlige styresystemer og iCloud. Derudover får du naturligvis fri levering, Danmarks bedste netværk og al det bedste fra Telia.

Gå til webshop

Tilbud på iPhone 4S

Apple Keynote

 

Apple keynote event d. 2. Juni

Apple afholdte deres traditionelle keynote event mandag d. 2 juni, hvor de offentliggjorde store opdateringer til Apple-enhederne. iOS 8 til iPhone og iPad, samt det nye OS X Yosemite til Mac. App-designerne og udviklerne er henrykte og allerede nu svirrer rygterne om der vil blive lanceret andre opdateringer senere på året.

Udover iOS 8 og OS X Yosemite løftede Apple bl.a. sløret for nye apps som HomeKit og HealthKit, der vil samle de mange bolig- og sundhedsapps så de kan spille sammen i en højere enhed. En anden længe ventet nyhed er, at Siri opdateres til at understøtte 22 nye sprog - det er endnu uvist om dansk er et af de udvalgte sprog.

Ved sidste års keynote, få måneder før iPhone 5S og 5C blev lanceret, var de største overskrifter det revolutionerende iOS 7 og det nye OS X Mavericks til Mac. Det er derfor spændende, at se om Apple gentager rækkefølgen for deres lanceringer, først nye styresystemer og funktioner og derefter nye fysiske produkter.

 

 

 

 

iPhone 6 rygterne svirrer i disse dage. Præsenterer Apple en ny iPhone 6 til WWDC 2014?

iPhone 5S og 5C

 

 

Køb din iPhone hos Telia

 

Køb din iPhone hos Telia

     
  • Danmarks bedste 3G og 4G netværk
  • Altid skarpe online-priser
  • Få din iPhone med Fri tale, 20 GB data og Spotify

 

Køb din iPhone 5c hos Telia

Vær den første til at få nyheder om iPhone

Skriv dig op, og få nyheder om iPhone hos Telia

Hvis du ønsker at vide mere om iPhone hos Telia, kan du skrive dig op her. Så modtager du et nyhedsbrev med de seneste nyheder om iPhone, lancering, events og særtilbud.

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder om iPhone, kan du afmelde dig nyhedslisten i bunden af nyhedsbrevet.

iPhone nyhedsbrev sign up

Navn*:

E-mail*:

Mobilnummer:

Skriv mig op