• Hør ubegrænset musik på din mobil
  • Få musik i suveræn lydkvalitet
  • Gem musikken på din mobil
  • Nyd ren musik uden reklameafbrydelser
  • Del musikken på din mobil, tablet og bærbare

Aktiver din Spotify konto

Opret din Spotify Premium konto nu og få adgang til millioner af
numre eller opgrader din nuværende Spotify konto til Premium.

Aktiver Spotify nu

Guides til Spotify

Installationsguider til
mobil, tablet og computer

Spørgsmål og svar

Find svar på det meste

Kontakt Spotify support

Spørg Spotify selv

Kundeservice

Vi sidder klar til at hjælpe dig både på,
telefonerne og på Facebook

Alle hverdage 9-17. Chat 9-18.30

Besøg os på Facebook


Spotify Premium

Få Spotify hos Telia og lav et soundtrack, der passer perfekt til ethvert humør og tidspunkt i løbet af din dag.

Spotify er en såkaldt streamingtjeneste med musik. Det betyder du kan lytte til musik, hvor og når som helst - uanset om du er på farten eller sidder og arbejder. Alle musiknumre er i 320 Kbit/s. Det er en suveræn lydkvalitet helt på højde med det, du kender fra en CD.

Spotify virker på næsten alle mobiler, tablets og computere og pærenemt at komme i gang med.

Telia tilbyder Spotify - uden reklamer, som en del af vores mobilabonnementer. Du får med et abonnement fra Telia både adgang til vores prisvindende 3G og 4G netværk og mulighed for at få Spotify Premium, verdens fedeste musiktjeneste.

Spotify har et stadig voksende musikbibliotek, som pt. er over 20 millioner musiknumre. Derfor tør vi godt garanterer, at der er masser af musik til selv den mest kræsne musiksmag. Er du er til minimal tech/house, mainstream pop eller klassisk musik – så finder du det på Spotify!

Der er flere rigtig af smarte og praktiske funktioner i Spotify. Du kan oprette playlister, som du kan dele med dine venner på Facebook eller Twitter. Du kan også vælge at følge andre venner eller yndlingskunstnere. Det er en smart måde at følge med i, hvad der sker af nye tendenser og lyttes til af ældre materiale. Det kan måske udvide din musikalske horisont.

Der findes også flere og flere cool Spotify apps, som gør det endnu nemmere at bruge Spotify og gør det muligt at komme tættere på den musik og de kunstnere du elsker.

Radio funktionen er også et hit på Spotify. Du vælger blot et musiknummer du godt kan lide, så finder Spotify selv de næste numre, der passer godt til det.

Telia elsker Spotify – det vil du også gøre.