Mobile LAN Access

Mobile LAN Access er en sikkerhedsløsning, som kan sammenlignes med et mobilt MPLS. Frem for at skulle håndtere internettets mange trusler, og kryptere sit data, får man en hermetisk adskilt forbindelse mellem sine SIM-kort, og en router bag virksomhedens
firewall.

Vi terminerer en tunnel fra de mobile netværk, uden om det offentlige ip-net, og ind til virksomhedens lokalnetværk. Med denne tunnel, og sit eget APN (Access Point Name), eksponeres de håndholdte terminaler og laptops ikke ud mod internettet. Dette fjerner behovet for kryptering, hvilket medfører en bedre udnyttelse af båndbredden, og lettere login-procedure for brugerne.

Brugerne kan stadig søge informationer på internettet. Med Mobile LAN Access er de mobile brugere beskyttet af virksomhedens centrale firewall, ganske som de øvrige brugere på lokalnetværket. Dette giver en enkel og central administration af adgang og færden på internettet, uanset hvor brugerne opholder sig.

Mobile LAN Access fungerer både i vores 2G- og 3G-netværk – og via vore mange internationale roaming-partnere i udlandet.

Fordele:

  • kryptering overflødiggøres, så de smalle båndbredder kan udnyttes bedre
  • mulighed for 2-faktor brugervalidering, ved at aktivere PIN-kode på sine SIM-kort
  • enklere og hurtigere login-procedurer
  • de håndholdte terminaler og laptops kan bruge samme interne ip-adresser som bruges på lokalnetværket
  • løsningen er let at administrere og konfigurere
  • virker i alle Telias mobile netværk
  • Vil du præsenteres for mobile data-løsninger?


    Udfyld kontaktformularen, og bliv kontaktet af vore certificerede konsulenter. Vi aftaler et møde, og præsenterer i samarbejde med vore partnere de løsninger som er relevante for din virksomhed.