Computerproducenter

Dell


Telia begyndte allerede i sommeren 2007 at sælge bærbare computere med indbygget mobilt bredbånd.

Hver gang Dell sælger en bærbar computer med indbygget mobilt bredbånd, tilbydes kunden at få oprettet et abonnement hos Telia. Computeren sælges
og services af Dell, hvorfor du skal kontakte Dell, hvis du har spørgsmål til computeren – både før og efter køb.

Køb en Dell computer

Fujitsu-Siemens


Telia leverer i samarbejde med Fujitsu-Siemens bærbare computere til erhvervslivets større virksomheder. Samarbejdet bestræber sig på at levere mere end bare en bærbar computer og et SIM-kort, og der var ofte være en løsningspartner med i løsningen.

Hør mere hos din kontaktperson hos Telia.

Toshiba


Med en bærbar computer fra Toshiba og et mobilt bredbåndsabonnement fra Telia, kan du arbejde online i hele Norden uden bekymringer og til en fast lav pris pr. måned.

I Danmark kan du bruge det mobile bredbånd og i hele Norden kan du bruge vore trådløse netværk under navnet HomeRun. HomeRun finder du på 1.300 hoteller, cafeer, kiosker og trafik-knudepunkter i Norden.

Telia har i samarbejde med Toshiba, udvalgt to modeller, som giver et højt niveau af mobilitet til en god pris. Disse to tilbud, som er forbeholdt erhvervskunder kan kun købes ved at ringe på 60 17 50 00 og ved samtidig oprettelse af Telia Mobilt Bredbånd.

Toshiba Satelite Pro L300
Læs mere

Toshiba Satelite Pro S300
Læs mere

.